Форумы
Новое
Сайт
Поиск
Поиск
Искать только в заголовках
От:
Меню
Вход
Установить
🧑🤝🧑 Общение
Беседка
Музыка ♫
JavaScript отключён. Чтобы полноценно использовать наш сайт, включите JavaScript в своём браузере.
Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно.
Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать
другой
.
Ответить в теме
[QUOTE="vitamir, post: 424319, member: 930"] 55 років Paranoid!!! Сьогодні для прогресивного людства (а я до нього зараховую переважну більшість METAL- спільноти) дуже визначна дата. В цей день 55 роки тому Black Sabbath випустили Paranoid. Це остаточно довело, що сам факт народження Heavy Metal 13 січня того ж року – жодним чином не випадковість. Альбом записали за якихось два дні, а одноіменну пісню взагалі створили прямо на ходу. 42 хвилини та всього 8 пісень. Зате ЯКІ це хвилини та пісні!!! Так сталося, що Master of puppets я почув на пару років раніше Paranoid. А так би не знаю, який би вважав найкрутішим Metal альбомом. До вивчення творчості Black Sabbath я приступив тому що прочитав в «Ровеснику», в статті покійного С.Кастальського, у якій він написав, що витоки Metallica слід пошукати в перших альбомах Black Sabbath. Принаймні 3 пісні з Paranoid, а саме War pigs, Iron man, Paranoid виконувалися на КОЖНОМУ концерті гурту. А на останньому-останньому шоу, яке відбулося 4 лютого 2017 року в Бірмінгемі , вони виконали 6!!! пісень. Це були Fearies Wear Boots, War Pigs, Hand of Doom, Rat Salad, Iron Man, Paranoid. А на Back to the Begining 5 липня 2025 у Бірмінгемі, на стадіоні Villa Park, England в 10 хвилинах ходьби від будиночку, де виріс покинувший нас Ozzy Osbourne 3 пісні, а саме War Pigs, Iron Man, Paranoid. Що красномовно свідчить про те, який саме альбом хлопці з Астону вважають головним в своїй кар’єрі. Я можу лише уявити, які емоції були в людей, які 55 років тому купили цей шедевр, принесли додому, поставили на програвач, обережно перемістили тонарм, голка ніжно торкнулася вінілу, в динаміках увімкнутої на повну потужність стереосистеми почувся легенький-легенький пісочок….. і їхній дух просто вишибло риффом War Pigs!!! А потім завили сирени! А потім зацикали тарілки, рифф вступав в необхідний момент і тут Оззік затягнув: Generals gathered in their masses Just like witches at black masses Evil minds that plot destruction Sorcerer of death's construction In the fields, the bodies burning As the war machine keeps turning Death and hatred to mankind Poisoning their brainwashed minds Oh lord, yeah! Гадаю, люди тут же зображали з себе музикантів і увівсю казилися. Думаю, що не помилюся, якщо напишу, що це найкращий альбом Black Sabbath. Я його вважаю шедевральним, блискучим. Не візьмуся підрахувати, скільки разів за більше ніж 35 років я його послухав, хоча ніби пам’ятаєш там кожну ноту, але все одно щоразу альбом викликає якісь нові враження. В ньому прекрасне все, навіть на перший погляд незрозуміла обкладинка. Але підключивши уявлення, розумієш, що приблизно так мабуть бачить світ справжній псих. І шикарне фото групи на розвороті. Давайте сьогодні його обов’язково послухаємо!!! Шикарний величезний палац Heavy Metal стоїть на міцному фундаменті, який утворюють перші 6 альбомів Black Sabbath. А це значить, що він ніколи не розвалиться. Найкраща музика на світі житиме далі та буде розвиватися. Heavy Metal Will Never Die!!! [MEDIA=youtube]fWvKvOViM3g[/MEDIA] [/QUOTE]
Вставить цитаты...
Проверка
1+6 = ?
Ответить
Последние сообщения
Нужна ли идентичность акустических систем на НЧ и мидбасе?
От: Марков Николай
8 мин. назад
Банк идей
Открытая АС на динамиках 4ГД (4ГДШ)
От: KSV
23 мин. назад
Акустические системы
JLH - усилитель Джона Линсли-Худа (John Linsley-Hood)
От: vitamir
28 мин. назад
Транзисторные
Yamaha А750
От: Диммон
Сегодня в 17:17
Усилители
150АС-009 и иже с нею, новый виток.
От: Sergei_S
Сегодня в 17:11
Расчет
ВЧ головки - ремонт/апгрейд/новый конструктив. 10ГДВ-2.
От: Перигелий
Сегодня в 16:37
ВЧ (высокочастотные)
L
Radiotehnika S-30B
От: Lyuber
Сегодня в 16:19
Акустика СССР
НЧ на железе 2А-12
От: NiCobalt
Сегодня в 15:25
НЧ (низкочастотные)