Ферромагнитная жидкость.

Читатель

1 ранг
Реакции
839
Предупреждений
1
Если кто-то указывает в паспорте на динамик мощность не генерируемого сигнала (сигнала которого не существует) - такие истории рассчитаны на дилетантов. Они верят. Поэтому для них такое и придумали.
Бинго! Вот же они, эти кто-то. Лжецы.

Последнее редактирование:

Святослав_

1 ранг
Реакции
2,950
Страна
Україна
Город
Бердянськ
А в купольных среднечастотниках? Слишком велик ход? Но, тем не менее - насколько помню, в Браунах я её видел.
Так, велике зміщення, якщо навіть у ВЧ головок МР розбризкується.
Багатенько перебрав імпортних СЧ купольників, слідів магнітної рідини в них не помітив.
У своїй книзі Алдошина писала, що ще один совдеповський динамік, окрім 6ГДВ-2, був оснащений чи то МР, чи то МРС. Причому він начебто широкосмуговий. І були прийняті спеціальні заходи проти розбризкування. Але, скоріш за все, це лишилось лише на стадії експериментів.
В серію, навіть дрібну, не пішло.
А купольним СЧ головкам було б непогано з МР. Бо вона додатково виконує роль центруючої шайби, механічно виставляючи немагнітну котушку строго по середині магнітного зазору. Який сам по собі надто широкий, бо в імпортних купольних СЧ динаміках не ставлять ЦШ.
Мені водночас простіше і складніше, не маю потреби використовувати МР в купольних 2" СЧ головках, які у мене на дрібній серії. Встановлюю там ЦШ, що дає змогу різко зменшити люфти каркас-керн, і намотка-фланець, тепло швидко передається на залізо МС. Не гірше, ніж з магнітною рідиною.

Статистика форума

Темы
2,635
Пользователи
2,087
Новый пользователь
vkSgl
Сверху Снизу