Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
На мой не профессиональный схемотехнический взгляд совместно с Q2 и Q11 несут функцию симметричного токового зеркала, заканчивающегося источниками тока Вильсона на Q3,Q5,Q6 и Q9,Q12,Q13 соответственно.
А для чего у них коллекторы перекрещены?
т.е. работают как управляемые токовые шунты, как я вижу...И увеличивают амплитуду тока в эти ТЗ Вильсона
Я бачу там лише два дзеркала струму Q2Q4 і Q8Q11 відповідно.т.е. работают как управляемые токовые шунты, как я вижу...

А чи не призначена ця схема для компенсації перекосу струмів плечей дифкаскаду, аналогічно до тієї, що застосована в УМ "Майстер"?Як на мене, доволі екзотичний спосіб відсиметрувати навантаження дифкаскаду Q1Q10. Комусь немає до чого притулити бідолашні транзистори.
З цим і простий каскод впорається, тут щось хитріше, мені здається.Скоріш за все розвантажують по напрузі Q1Q10.
Напруги треба бачити, тоді розвидніється.З цим і простий каскод впорається, тут щось хитріше, мені здається.
Так. Але спочатку героїчно витрачаємо чотири транзистори на симетрування навантаження дифкаскаду, потім ще три на часткову втрату тієї симетрії.Просто очередной метод выжать побольше усиления с ДК симметричным способом. При этом выход каскада токовый.

Так. Але спочатку героїчно витрачаємо чотири транзистори на симетрування навантаження дифкаскаду, потім ще три на часткову втрату тієї симетрії.![]()

Каково назначение Q4 и Q8 в данной схеме?
Так. Але спочатку героїчно витрачаємо чотири транзистори на симетрування навантаження дифкаскаду, потім ще три на часткову втрату тієї симетрії.
Але ж лише один каскад підсилення напруги і так званий короткий тракт.
Як на мене, то альтернативно обдарований схемотехнік.
Симетричне навантаження дифкаскаду виконується значно простіше, за допомогою додавання лише одного транзистору до дзеркала струму за Відларом. Наприклад, як в схемах від Мацури.
А живлення 100 Вольт проти 160 Вольтових транзисторів то таки розвиднилось. _da Дзеркала за Вільсоном використані там заради їх високого вихідного опору, виключно. Та вони такі ж криві, як і прості дзеркала Відлара