Так, це схемотехнічне безглуздя матиме свій голос, і навіть подобатиметься якомусь дядьку бокарьову. Але, без непоправної шкоди для звуку не обійдеться.

Як виправити ситуацію?
Просто, додайTe транзисторів, сьогодні вони не вартують, як крило Боїнгу.
Симетричні схеми мають залишатись симетричними. Невже Anthony Holton марне намагався підсилювач для звуку виготовити, аби якийсь придурок його змодернізував у радіоаматорі від 2002 року?
По-перше, КТ850/851 я би переніс в драйвер двотактним емітерним повторювачем, там і їм буде зручніше і всим іншим, хо до них буде дотичним.
По-друге, вихідний каскад підсилення напруги я би також переробив з паралельно-балансного на диференційний. На аж один резистор менше

але стабільності і режимам, і за сигналом це таки додасть. Два транзистори КТ6117 замість одного КТ6117 і одного КТ850.
По-трете максимальний зиск від дифкаскаду тоді, коли він працює в симетричних режимах за струмом і напругою. Тому другий дифкаскад навантажуємо розширеним токовим дзеркалом, не соромимось. То ще три транзистори КТ6116, але воно того варте.
VD1 стає зайвий, його рішуче прибираємо звідти.
І вже можна трохи порадіти життю.
Можна ще трохи транзисторів додати і отримати ще кращий результат, але починати можна вже з того, про що я написав вище.
Щасти.