Музыка ♫

• Автор темы Автор темы OLD
  • Дата начала Дата начала

https://www.youtube.com/watch?v=DJ7bnkVbI88

Последнее редактирование:
Талант , когда играл в Cream ето было что то .
Наркота и алкоголь убили его талант довольно быстро .
Талант не убьёшь и не пропьёшь!
Eric Clapton - Meanwhile (2024)
https://wdho.ru/g6i0
пароль: LondonW1
EC.jpg

песТня на барабанах (абсолютно не шутка)

Жожо играет на видосах много всякого пусто-мега-месилова, но ЭТО имо шедевр, ничего которому равного я за истекшие годы не услышал. Что он тут вытворяет.. (музыкантские поймут))

Не можу повірити, що цей геніальний засранець святкує сьогодні 80-річний ювілей. Кажуть, у нього складний характер, але яке це має значення, коли слухаєш його неперевершене музикування? Замість наркотиків і безпробудних п'янок, він обрав шлях невпинного вдосконалення гри на гітарі... справжній рок-самурай!

Пам'ятаю, коли мені було 13, якось я почув, що за музику слухає мій дядько — це були неймовірні Deep Purple, а карколомні соло на гітарі у них виконував "гітарний Бог" — Рітчі Блекмор. Мені так сподобалося, що я навіть поцупив у дядька з автівки касету. Дядько не був педантом і рок-касети без футлярів валялися у нього по всій квартирі та машині, тож він навіть не помітив. З того моменту Deep Purple став моїм улюбленим гуртом, що вплинув на формування моїх смаків, а Річі Блекмор — улюбленим гітаристом. Ту пам'ятну "трофейну" касету я заслухав до дір — вона поклала початок моїй величезній колекції касет із рок-музикою.

Слухаючи записи з концертів Deep Purple, мене завжди доводило до божевілля, коли одними й тими самими нотами починали перегукуватися Ієн Ґіллан з його унікальним вокалом, клавішник "академік-органіст" Джон Лорд і "гітарний Бог" Рітчі Блекмор.

Трохи згодом я дізнався про існування іншого проєкту Блекмора — гурту Rainbow. І це знову було влучання "в саме серденько". Rainbow із Блекмором, Діо та Павеллом стали невід'ємною частиною мого музичного раціону.

Коли у 1997-му Рітчі зі своєю дружиною Кендіс заснували проєкт Blackmore's night, я одразу купив їхній перший альбом «Shadow of the Moon». І хоча це була інша музика, ніж та, яку я звик слухати — мені припав до душі м'який і мелодійний ренесанс-фолк-рок.... а ще ця романтична "середньовічна" музика справляла чудове враження на дівчат)

Не планував так багато писати, але накрило спогадами. Дякую за віртуозну музику, Рітчі! Довгих років і міцного здоров'я тобі, мій "гітарний Боже"!
fb_img_1744641039332-jpg.131742

Вложения

• FB_IMG_1744641039332.jpg
    FB_IMG_1744641039332.jpg
    97.7 KB · Просмотры: 358
Обещал пару постов закинуть, да во чего задумался - недавняя печальная новость ушла так же быстро как и нравы осмысленной музыки...

Предлагаю к прослушиванию Requiem, собственной подборки.

Несмотря на то что почти все взято отсюда, сердцем есть часть Dies irae отсюда. В misc - немного не вписывающиеся по мастерингу урывки и одна часть которую не считаю нужной для первого "акта", но которую стоит добавить для ознакомления. Тем более что когда то познакомился с этим диском именно через нее.
Считаю что все версии Реквиема в первоначальных "изданиях" по своему томные. У Верди Dies irae это определенно состоявшаяся самостоятельная часть которой лишний ее "родной" второй акт (и первая миничасть тоже). Я бы сравнил это с первыми тремя и отдельно четвертой частью Девятой Симфонии.
У Моцарта же реквием почти монотонный, и в добавок скажу что проблема остальных версий условно такая же, НО - у всех их общее - скудное на мой взгляд исполнение. В этих же "сливках" можно услышать и орган.
По тех. составляющей - подровнял некоторым трекам уровень абсолютной громкости т.к. местами разница была от 0.0 до -20дб и что еще это записи имеют пару перегрузок-рыпов - один в основной части и два-три в первой.

где Хай рез от Сины купить, ремастеринг и прочее фуфло не интересно (рипы были, методом отбора - не комильфо)

До 45 річниці виходу в світ альбому. Слухаємо зі задоволенням

Dio, в этом концерте две композиции "вставляют", хеви и дум не совместимы.

Саббат это Ози, когда героин ещё вставлял, а Сина на 4К сыграла (мастер по звуку - папа, выделил немного, но в разы лучше любого реМастеринга) https://www.youtube.com/watch?v=V2sv1-1n1yw

Шведская группа Ghost выпустили новый альбом. Мне очень понравился.

Вложения

• folder.jpg
    folder.jpg
    667.8 KB · Просмотры: 35
Сьогодні 85 років Giorgio Moroder!
Його вплив на сучасну танцювальну музику складно переоцінити. Він перший показав, що музику можна синтезувати від і до, ритм, бас, слої і мелодійні партії.
За своє життя він окрім роботи під своїм ім'ям попрацював і мав великий вплив на творчість звісно Donna Summer. А також з David Bowie, Blondie, Duran Duran, Sparks, Japan, Eurythmics, Berlin, Bronski Beat, Human League, Heaven 17, Soft Cell, Curve, Daft Punk і багато інших!
FB_IMG_1745773054600.jpg

Хай рез, нужен ЦАП достойный, если рипы и есть, то хорошие (патефоны - геть)

Статистика форума

Темы
3,196
Пользователи
2,455
Новый пользователь
Станислав В..
Назад
Сверху Снизу