Музыка ♫

Сталкер001

3 ранг
Реакции
33
Страна
Россия
Город
Москва
Имя
1000Гц
Предупреждений
3

https://www.youtube.com/watch?v=DJ7bnkVbI88

Последнее редактирование:

Resistorius

2 ранг
Реакции
245
Страна
Lietuva
Город
Klaipeda
Имя
Resistorius

Никитич

1 ранг
Реакции
471
Талант , когда играл в Cream ето было что то .
Наркота и алкоголь убили его талант довольно быстро .
Талант не убьёшь и не пропьёшь!
Eric Clapton - Meanwhile (2024)
https://wdho.ru/g6i0
пароль: LondonW1
EC.jpg

Shef

2 ранг
Реакции
308
Город
British Columbia
Предупреждений
2
песТня на барабанах (абсолютно не шутка)

Жожо играет на видосах много всякого пусто-мега-месилова, но ЭТО имо шедевр, ничего которому равного я за истекшие годы не услышал. Что он тут вытворяет.. (музыкантские поймут))

Banat

3 ранг
Реакции
98
Страна
Serbia
Город
Belgrade
Имя
Vilson
Реакции
503
Страна
Россия
Город
Санкт-Петербург

vitamir

1 ранг
Реакции
984
Страна
Україна
Город
Київ
Имя
Віталій
Не можу повірити, що цей геніальний засранець святкує сьогодні 80-річний ювілей. Кажуть, у нього складний характер, але яке це має значення, коли слухаєш його неперевершене музикування? Замість наркотиків і безпробудних п'янок, він обрав шлях невпинного вдосконалення гри на гітарі... справжній рок-самурай!

Пам'ятаю, коли мені було 13, якось я почув, що за музику слухає мій дядько — це були неймовірні Deep Purple, а карколомні соло на гітарі у них виконував "гітарний Бог" — Рітчі Блекмор. Мені так сподобалося, що я навіть поцупив у дядька з автівки касету. Дядько не був педантом і рок-касети без футлярів валялися у нього по всій квартирі та машині, тож він навіть не помітив. З того моменту Deep Purple став моїм улюбленим гуртом, що вплинув на формування моїх смаків, а Річі Блекмор — улюбленим гітаристом. Ту пам'ятну "трофейну" касету я заслухав до дір — вона поклала початок моїй величезній колекції касет із рок-музикою.

Слухаючи записи з концертів Deep Purple, мене завжди доводило до божевілля, коли одними й тими самими нотами починали перегукуватися Ієн Ґіллан з його унікальним вокалом, клавішник "академік-органіст" Джон Лорд і "гітарний Бог" Рітчі Блекмор.

Трохи згодом я дізнався про існування іншого проєкту Блекмора — гурту Rainbow. І це знову було влучання "в саме серденько". Rainbow із Блекмором, Діо та Павеллом стали невід'ємною частиною мого музичного раціону.

Коли у 1997-му Рітчі зі своєю дружиною Кендіс заснували проєкт Blackmore's night, я одразу купив їхній перший альбом «Shadow of the Moon». І хоча це була інша музика, ніж та, яку я звик слухати — мені припав до душі м'який і мелодійний ренесанс-фолк-рок.... а ще ця романтична "середньовічна" музика справляла чудове враження на дівчат)

Не планував так багато писати, але накрило спогадами. Дякую за віртуозну музику, Рітчі! Довгих років і міцного здоров'я тобі, мій "гітарний Боже"!
fb_img_1744641039332-jpg.131742

Вложения

• FB_IMG_1744641039332.jpg
    FB_IMG_1744641039332.jpg
    97.7 KB · Просмотры: 30

Статистика форума

Темы
2,804
Пользователи
2,215
Новый пользователь
Kirill27643