edik58
3 ранг
- Реакции
- 44
- Баллы
- 19
- Страна
- Украина
- Город
- Кривой Рог
- Имя
- Сергей
Последнее редактирование модератором:
Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
Дякую!Обслужити мікроліфт - розібрати, промити шток, змастити ПМС 200000.
Зняти верхній субдиск, зняти пасик, витягнути диск з валом, промити вал і кульку спиртом, змастити маслом для швейних машин; зібрати в зворотньому порядку (диск опускається дуже повільно).
Я укоротил бы с двух сторон, если "улучшили" обе. 9" тонарм оптимален по массе для многих среднего уровня бошек, а 10-12 смотрят в сторону жестких по комлаенсу массивных .Остальные будут телепаться.1. С какого конца прикажите?
2. Жалко, 10" не 12", но уже́ не 9"
3. Уж лучше базу.
Плату управления мотором сильно посоветую взять от ЭП-101, Рижской Радиотехники.Кут корекції цього тонарма обговорювали на багатьох площадках, але точне значення мені не відоме.
Вкорочувати треба лише з короткої сторони - виглядає так, що добавили байонетну гайку для зйомного шела, а розміри "трубки" залишили як для незнімного.
Поиглушити "консервну банку" можна наклеюванням на бляху "стола" тонкого автомобільного антивібраційного покриття.
PS. Якщо його робити не для колекції, а для себе, потрібно міняти трансформатор на тор з "банком", робити нове управління двигуном, відкоректувати геометрію тонарму. Я так і зробив, окрім нової плати управління.
PPS. Але слухаю Електроніку 017С з ГЗМ "Корвет- 128". Не зважаючи, що в неї 8" тонарм.
Кут корекції, практично, змінити не можна - дуже важко зігнути трубку в домашніх умовах без деформації та пошкодження.Это должно помочь
Оптимальний варіант.Плату управления мотором сильно посоветую взять от ЭП-101, Рижской Радиотехники.
А я помню, удивлялся, думал, что показалось, привозили на ремонт этот Д012, тонарм какой-то собачий, непривычно длинный .И микролифт плохо работал, зависал, медленно опускался. И автостоп дрянной, оптический. Попила кровушки эта пакость.Кут корекції, практично, змінити не можна - дуже важко зігнути трубку в домашніх умовах без деформації та пошкодження.
На мою думку, єдиним вірним рішенням є визначення кута корекції даного тонарма, розрахувати його нове значення при зміні довжини трубки і тоді вибрати оптимальний розмір і базу.
Тобто, необхідно розраховувати похибку тренінгу для кожної розрахованої установленої бази при зміні ефективної довжини і кута корекції. Не думаю, що даний апарат вартує таких зусиль; хоча можна і "побавитися".
доброе решение, уважаю.Оптимальний варіант.
Я хотів скомбінувати таку плату з схемою Електроніка Б1-04: там одновібратор керує польовиком, який змінює амплітуду напруги на двигуні - при старті штатна, а коли "блін" набере відповідні оберти знижується ( додатково зменшуються вібрації.
Отрезать тоже не получится, трубка согнута градусов под 30 навскидку.Я укоротил бы с двух сторон, если "улучшили" обе. 9" тонарм оптимален по массе для многих среднего уровня бошек, а 10-12 смотрят в сторону жестких по комлаенсу массивных .Остальные будут телепаться.
012, Д012 - прямопривідна.А я помню, удивлялся, думал, что показалось, привозили на ремонт этот Д012, тонарм какой-то собачий, непривычно длинный .И микролифт плохо работал, зависал, медленно опускался. И автостоп дрянной, оптический. Попила кровушки эта пакость.
К тому же кто-то туда влез и всю кучу подстроечников на плате управления мотором раскрутил нахрен. И я без схемы по-пластунски разбирался. Разобрался. Но осадок остался.
На скільки пам'ятаю - кут корекції там замалий, якщо вкоротити трубку з короткого кінця він збільшиться з одночасним зменшенням ефективної довжини; параметри можна підібрати до наявної установленої бази.Отрезать тоже не получится, трубка согнута градусов под 30 навскидку.
Короче, шаблон ставить и смотреть, может они тонарм удлинили, базу укоротили, угол загнули. Может в результате и вырулили. Без шаблона по двум точкам никак
Бесит штырь из ржавой стальной проволоки , вколоченный в байонет шелла Электроники . В родной замок он становится, фирменный шелл тоже, а вот вкрутить этот шелл в фирменный тонарм не получилось, кривая ржавая железка на шелле цепляется за края щели. Нет слов.На скільки пам'ятаю - кут корекції там замалий, якщо вкоротити трубку з короткого кінця він збільшиться з одночасним зменшенням ефективної довжини; параметри можна підібрати до наявної установленої бази.
Кажуть, що геометрія тонарма Електроніки 030 правильна, але в мене такого не було.
Хотів на 012 поставити незнімний шел від Веги, але він не підходить. Маю дві 012 - одна в стоці з документами, друга - для експериментів.
Все именно так, как вы пишете. Купить, потом доводить до уровня. Причины разные, возня одна.Навіть, подібний на оригінал:
![]()
Tonar SME-Type Lightweight Headshell Black
Tonar SME-Type Lightweight Headshell Black – купить на ➦ hifiaudio.com.ua. ☎: (067)446-01-09. Оперативная доставка ✈ Гарантия качества ☑ Лучшая цена $www.hifiaudio.com.ua
Можливо, в топікстартера не все так погано: трапляються тонарми з правильною ефективною довжиною (їх випускало декілька заводів) і ГЗМ "штатна", хоча зараз можна підібрати набагато кращу.
Але, в цілому, нормальний апгрейду даного програвача буде коштувати як декілька таких самих і за ці гроші можна купити нормальний вінтаж. Якщо хочеться таки пасиковий і є доступ до обладнання його варто якісно переробити.
Себе приобрел SME разных, Пионер, AT , и еще не помню. Они лучше всего согласованы с бошками по массе. Есть и Техникс, дубоватый , тяжелый. иногда нуженВ нас теж можна купити, навіть подібний до оригінального:
![]()
Шеллы (shells)
www.hifiaudio.com.ua
думаю, что штатная ГЗМ-00... какая-нибудь может вписаться своим комплаенсом до массы того тонарма 10". Но за столько лет демпфер может высохнуть нахрен, а может разболтаться. А то могут владельцы бошки его и эпоксидкой залить, чтобы не болтался. Попадался такой ужас.Навіть, подібний на оригінал:
![]()
Tonar SME-Type Lightweight Headshell Black
Tonar SME-Type Lightweight Headshell Black – купить на ➦ hifiaudio.com.ua. ☎: (067)446-01-09. Оперативная доставка ✈ Гарантия качества ☑ Лучшая цена $www.hifiaudio.com.ua
Можливо, в топікстартера не все так погано: трапляються тонарми з правильною ефективною довжиною (їх випускало декілька заводів) і ГЗМ "штатна", хоча зараз можна підібрати набагато кращу.
Але, в цілому, нормальний апгрейду даного програвача буде коштувати як декілька таких самих і за ці гроші можна купити нормальний вінтаж. Якщо хочеться таки пасиковий і є доступ до обладнання його варто якісно переробити.
Хороша річ. Клон, по пам'яті, Фішера 6255. Тільки там електроніка дуже наворочена (не випускалися в СРСР спеціальні "мікросхеми" для програвачів).... а Электроника ЭП060 приличная вещь или нет? ...
там привод настолько "прямой", что диск и есть ротор - меня это в своё время и заинтересовало. Электроника - да, навёрнутая очень. Но больше интересовал вопрос, насколько там качественно выполнен тонарм. С ГЗМ-055 и 155 он отлично работал, на мой вкус.Хороша річ. Клон, по пам'яті, Фішера 6255. Тільки там електроніка дуже наворочена (не випускалися в СРСР спеціальні "мікросхеми" для програвачів).
В мене його не було, тому більш детально відповісти не можу.