Музыка ♫

vitamir

1 ранг
Реакции
775
Страна
Україна
Город
Київ
Имя
Віталій

vitamir

1 ранг
Реакции
775
Страна
Україна
Город
Київ
Имя
Віталій
14 ГРУДНЯ 1982 РОКУ
Black Sabbath випустили концертний альбом Live Evil.
Айоммі сказав, що рішення випустити Live Evil було викликане двома факторами. Першим був випуск у 1980 році несанкціонованого альбому Live at Last, а другим був випуск у 1982 році концертного альбому колишнього вокаліста Оззі Осборна, який повністю складався з пісень Black Sabbath. У своїй автобіографії Айоммі зізнається, що був «неприємно здивований» тим, що Осборн включив лише пісні Sabbath, і припускає, що «я думаю, що випуск концертного альбому таким чином був ініційований Шерон (Осборн, дружина та менеджер Оззі), яка намагалася поставити кота серед голубів». У той час у Шерон були серйозні суперечки зі своїм батьком Доном Арденом, який керував Sabbath і намагався відмовити Осборна від його угоди з лейблом Ардена, Jet, і перейти до нової угоди з дистриб'юторською компанією Джета, CBS. «Ми повинні були дати старому два альбоми, ну, концертний альбом рахувався за два», — цитує її слова в біографії Міка Уолла про гурт 2013 року. «Я знав, що він піде на це, тому що це нічого не коштуватиме... Але Дон очікував чогось із Ренді (Роудсом), і я просто подумав, що це до біса. Я не даю йому цього. Він може мати щось із купою старого суботнього лайна». Live Evil потрапив до 30 найкращих альбомів Великобританії та 40 найкращих альбомів США. AllMusic стверджує, що «Live Evil справді виграє від кришталево чистого звучання, що відчуває твого обличчя, і, демонструючи рівну кількість матеріалу як Оззі, так і Діо, ефективно документує відроджувані тури Black Sabbath початку 80-х. Ронні, безсумнівно, має вокальні дані, хоч і не той самий шарм повсякденного, щоб впоратися з класикою Осборна, але його безперервні жарти між (і під час!) піснями іноді стають нестерпними». Альбом увійшов до бокс-сету Black Sabbath The Rules of Hell. Обкладинка альбому Live Evil містить буквальні інтерпретації пісень Sabbath. Live Evil досяг 37 місця в чарті Billboard Pop Albums. 🎼

Последнее редактирование:

vitamir

1 ранг
Реакции
775
Страна
Україна
Город
Київ
Имя
Віталій
Найкращий від Foreigner. Виданий рівно 40 років тому.
Пціновувачів з ювілеєм!

vitamir

1 ранг
Реакции
775
Страна
Україна
Город
Київ
Имя
Віталій
HBD 75 for Mr. GIBBONS.