Ну ладно, пусть будет акустика массового производства среднего ценового диапазона. Сути это особо не изменит. Ожидать высоких показателей от подобной акустик, не стоит.это точно ширпотреб?
Ну ладно, пусть будет акустика массового производства среднего ценового диапазона. Сути это особо не изменит. Ожидать высоких показателей от подобной акустик, не стоит.это точно ширпотреб?
Раз будет возможность послушать самому, то всякие обсуждения уходят на задний план.вот я и спрашиваю - есть ли у кого систематический или хоть единичный опыт с такой акустикой? вон соседние темы по Diaton DS-201 и CATH 120 какие то негативные
Считаю, что как не насилуй Ы-30, а звука купольных 50мм средников Браун/Хеко или 40мм Грюндиг\Телефункен и подобных там никогда не появится (это главное), как и качественных пищалок и хороших НЧ. За 100 баксов попадались трёхполоски от Браун, с НЧ бумажными 165мм, тканевыми куполами 50мм и 19мм, на мой слух - от RRR по звуку они далеки.От і добре, що розібралися. Не потрібно буде переплачувати.
Значно дешевше доопрацювати звичайні S-30.
Я порівнюю АС приблизно одного розміру. Так, 30-та в норм стані буде вдвічі-втричі дешевша, але то ж не шматок хлібу, що купуєш щодня. Якість, як на мене - неспівставна взагалі. Я б ще зрозумів 10АС-248, але за них зараз (з програвачем) десь біля 90-100 баксів і хочуть.Ну ви і порівнююте - НЧ діаметром 125 з діаметром 165, двохсмугову з трьохсмуговою, та ще й з куполами 50 та 19 мм.
Бо ще у минулому були в мене і такі Клівери. Правда, пізніше за 10АС-248. Мені не дуже подобався звук - і тепер я розумію чому: 25ГДН-1 і 6ГДВ-4 разом не пара. А в 10АС-248 той самий НЧ, кращій ФІ, і, головне - притомний СЧ, і це міняє ситуацію докорінно. Навіть без переробки фільтрів, просто з аттенюатором на слух, в 35АС-1 і клонах заміна 15ГД-11 на 5ГДШ-5 давала помітний ефект. Звук СЧ - це основа звуку всієї АС. Тому для мене -три смуги і краще купол на СЧ, навіть для маленьких АС.А я б не зрозумів 10АС-248. Колгосп якийсь, та й годі.
Ну хоча б такі:
Чи вас постійно на трьохсмуговки тягне?
Braun L530 розміром менші за Ы-30, і за 100 баксів бувають на OLX. Все одно - краще слухати наперед, і краще - зі свого носія знайому музику. На Braun німці не закінчуються, але раджу з купольними СЧ і наперед слухати.так стоял вопрос лучше с30 примерно в таких габаритах и незадорого. а ота трехполоска с купольниками и 17см нч это denon\heco sc-300 и цена у нее с доставкой будет 4 цены с30. так можно и dali с пару к присматривать)
Як кажуть - губа не дура - купольні СЧ.Тому для мене -три смуги і краще купол на СЧ, навіть для маленьких АС.
Чому проблемно? Всі купольні СЧ мають зачинену конструкцію і літрів зайвих не займають?Вже повідомляв, що кого "підсаджував" на купольні СЧ, вже не переходили на конусні.
Купольні брав або готові, або виготовляв сам.
Правда, останнє тестування показало, що сотові СЧ не залишили жодного шансу купольним.
Але там значно складніша конструкція.
Як кажуть - губа не дура - купольні СЧ.
В мене є задумка компактного купольного СЧ/ВЧ динаміка, з діаметром купола 30 мм, на базі відповідної ВЧ головки.
Відмінність буде в наявності ЦШ, та більш термостійкій ЗК.
Спеціально для роботи з мало чутливими НЧ головками розміром 4" - 5".
Таким чином можна буде відійти від трьохсмуговості, що для компактних АС проблемно.
Я кажу за ті, що бачив. По суті - і в Вас буде закрита, різниця в розмірі.Не всі СЧ купольники мають закриту конструкцію. Мій працює на напівсферичний жорсткий бокс, розміщений в АС.
Мабуть, гірше точно не буде. Я не розбирав ті Брауни. Може, там щось звукопоглинаюче та КЗ виток є? Маю якісь чеські купольні СЧ десь 38мм з величезним боксом - треба розібрати і подивитися, вони пара, але звучать не однаково, і є ознаки колгоспу...Німецькі закриті СЧ купольники теж не відмовились би від звукопоглинача в порожнині МС.
І від КЗ витків на низу керну теж.
Ці Естонії - мій фаворит в радянські часи. Довго збирав гроші і довго користувався ними. Від них і пішла любов до купольних СЧ.35АС-021
Мабуть, я їх купив за невеликі гроші, але все відкладаю препарацію.Можливо, вже ремонтувались, і невдало.
Так, тільки маю до них доїхати. Зараз майстерня зайнята зовсім іншим.Якщо не важко - можна на них глянути з різних сторін?