СМЕРШ
1 ранг
- Реакции
- 2,549
- Баллы
- 102
- Страна
- Poland
- Город
- Stargard
- Предупреждений
- 15
А шо, если у тебя других не выходит.Хочешь совет? - не надо делать рукожопных схем
Смотрите видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт в качестве веб-приложения на домашнем экране.
Примечание: Эта возможность может быть недоступна в некоторых браузерах.
А шо, если у тебя других не выходит.Хочешь совет? - не надо делать рукожопных схем
У мене є, і навіть краще - красний диплом "радіотехніка спеціальність 0701" , випуск КПІ РТФ 1978, група Р-151Аби дати на нього відповідь, потрібно бути фаховим схемотехніком. А це запис " спеціальність 0612" в дипломі про успішне закінчення вишу часів сересеру. Не в кожного є![]()
Добре ставлюсь, але не у вхідному каскаді фонокора, де будь-яке активне навантаження додає шумів порівняно з пасивними резисторами. Оскільки ви у моєму рідному Києві, вам доступна ось ця публікация [ https://www.*******.com/posts/nezhelatelnost-86795812 - підменіть зірочки словом патреон англійськими літерами ] щодо цього питання, скріншот останньої сторінки я додав у атачі. А Волтер доречі не дішов ані до 7950 мкс, ані до "охлажденки". Марсель вдЖ набагато интуітивніший, мені з ним цікавіше.Між іншим, як Ви ставитесь до творчості Волтера їхнього Джанга про джерела стабільного струму в овдиозастосунках і чому не використовуєте його напрацювання в своїх схемах?
Та ты уже всех соединил.Низкоквалифицированные всех стран, соединяйтесь.
На международных соревнованиях по прыжкам в Ванну Молодости электрик Жуковский замкнул тройку лидеров.Та ты уже всех соединил.
Просто шумы даже самого поганого корректора на 20...30 дБ ниже шумов немой канавки. Это ж механическая запись, канава с валунами и брёвнами, ты шо там, -120 дБ шума хотел?Волтер доречі не діЙшов