vitamir
1 ранг
- Реакции
- 1,916
- Баллы
- 84
- Страна
- Україна
- Город
- Київ
- Имя
- Віталій
Ти дійсно не розумієш, чи придурюєшся?Ну офигеть теперь, банок в БП не хватает, десятка тысяч микрофарад, а увеличение мелкого конденсатора до тоже мелкого раз- и поможет.) Всё это на 20 герцах где то там конечно влияет, но чтобы просадки уменьшить именно там надо все банки растить, в итоге плата будет состоять вся из здоровенных банок. Смысла в этом не прослеживаю.
Практика свідчить, що на цьому місці при типових сигнальних струмах в блокованих колах впевнено працюють конденсатори ємністю порядку сотен мікроФарад і більше. У конденсаторів ємністю порядку десятків мікроФарад завеликі паразити і недостаній ріппл каррент. Вони можуть там працювати, але таки не довго і вище тобі вже писали. що смуга потужності зверху ніщо, важливо, аби смуга потужності знизу простягалась хочби до двох з половиною Герц. Поекскрементуй у вільний час, тобі має також сподобатись на власне фізиологічне вухо, в тому числі.
Я би вибачився перед Селфом. Хамство не прикрашає нікого.пусть он меня лучше читает.
Він не вміє в теорію регулювання більш складно, ніж колами другого порядку, але тобі таки є чому в нього повчитись, судячи зі схем що ти їх малюєш. Слабенький ти ще, як схемотехнік, проти Селфа.
"- Дівчино, а ви би вийшли заміж за радикала?плата уже разведена и в свободном доступе. Перепиливать её заради сомнительных преимуществ я не хочу.
- За ради чого?" (С)

Последнее редактирование:

читай на картинках все написано