Не ваш випадок, якщо так стверджуєте, але це мій, і "наш" випадок.
Ви ж, як і більшість "симуляторщиків", боїтесь джфетів, як чорт ладану. Бо портять вам цифру нулів, а на спектр "симуляторщики" в принципі не зважають. Про вхід на лампі годі вже і казати.
Не потрібно панікувати, то не я, то вони мене бояться

Справа в тому, що ефективність та лінійність повторювача залежить від зворотньої крутизни передавальної характеристики компоненту, на якому той повторювач виконано. І з цього боку BJT виграє в усих інших. В повторювачеві на ньому "цифра нулів"(С), що довела Вас до екстазу, найменша.
Всі інші програють. Це вище наочно продемонстрував NEULO. А якщо спектр тих спотворень впущено нижче плінтуса, то і зважати на нього якось збоку смішно. Про вхід на лампі годі вже і казати, бо вона виявилась абсолютним аутсайдером на цій позиції.
Складні повторювачі на JFETах мають право на життя, але вони більш складні як схемотехнічно, так і в повторенні рукосуєм з дипломом медика та довідкою про обмежену дієздатність. А також виходять дорожче на гроші за ті компоненти.
Між іншим, буржуазні дайєри, аби виготовити на базі 7293\94 пристойного підсилювача, додали до мікросхеми досить складний каскад з використанням пари JFET на єдиному кристалі. Вийшло добре та по-багатому.
А ще в Каліфорнії зараз мешкає мій старий шкільний галстук Дмитро Данюк, який за освітою технолог мікроелектронних приладів, і на тих JFETах не одного собаку з'їв, свого часу. Подивіться на його схеми, Вам сподобається. А ще є схеми чеського дайєра Павла Макури. Люди, хто розуміє і має JFETи під рукою, їх таки використовують в підсилювачах для звуку. Успішно і, на відміну від Вас, з використанням глибокого зворотнього зв'язку. Долучайтесь, можливо, отримаєте і для себе корисний досвід.